MEZOTERÁPIA

Mezotárápia során sok apró tűszúrással juttatunk be értékes hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. A mezoterápia lényege, hogy a sok apró tűszúrás hatására regenerációs, bőrmegújító folyamat indul, melyet mégtovább fokoznak és támogatnak a bejuttatott esszenciális és tápláló hatóanyagok. 

Alkalmazott hatóanyagok (Skin booster-ek) :

mezoterápiás bőrmegújítás

Alkalmazható az alábbi területeken: arc, nyak,  dekoltázs, illetve hajas fejbőr.

arc, nyak, dekoltázs bőre

Arc, nyak és dekoltázs kezelése

A kezelés hatására nő a bőr általános vitalitása és ellenállóképessége. Fokozódik a kollagén és az elasztin termelődése, így feszesebb lesz általa a bőr. Gyorsul a bőr keringése és anyagcseréje. Mélyen hidratál, így a felületi ráncok kisimulnak, a bőr puhább tapintásúvá, simábbá és teltebbé válik. Amellett, hogy javul a bőr minősége, lassítja az öregedési folyamatokat, a hatóanyagok antioxidáns tartalma révén, mely leköti a szabadgyököket. 

fejbőr

Hajas fejbőr kezelése

Mezoterápiás kezeléssel csökkenthető a hajhullás mértéke is. A bőr táplálásával, hidratáltságának növelésével, visszaállítható a fej bőrének egészséges működése. A jótékony, regenerációs folyamatok beindításával az eredmény dúsabb, fényesebb és gyorsabban növekvő haj, függetlenül a belső vagy a külső káros hatásoktól.

A KEZELÉS MENETE:

A bőr alapos tisztítása, smink és szennyeződések eltávolítása

A bőrfelszín érzéstelenítése lokális érzéstelenítő krémmel

A bőr fertőtlenítő folyadékkal történő áttörlése

Mikroinjekciózás, területtől függően kb. 30-60 perc

A maradék hatóanyag bejuttatása (elektroporációval)

A kezelt terület tisztítása ( fertőtlenítő folyadékkal)

Nyugtató krém vagy maszk alkalmazása (5-10 perc)

 

A kezelés előkészületekkel együtt körülbelül 45 percet vesz igénybe, fájdalomcsillapító krémek használatával pedig nem jár különösebb kellemetlenséggel.

A kezelést követően mindig gondoskodjunk a megfelelő fényvédelemről. A mezoterápiás kezelés 4 hetente ismételhető. Igazán látványos megújuláshoz 4-5 alkalom javasolt. A kezelést kombinálhatjuk kollagén indukciós terápiával a hatékonyság fokozása érdekében. 

Bezárás
hu_HU