PROFHILO

Mi a PROFHILO és hogyan működik?

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag, melyet a bőr általános rugalmasságának és teltségének visszaállítására fejlesztettek. Azon túl, hogy mélyen hidratálja a bőrt, a megereszkedett, öregedő bőr teltsége is visszaállítható, ”remodellálható” általa.  Így kifejezetten alkalmas öregedő, rugalmasságát vesztett bőr kezelésére. 

Az anyag forradalmi jellege abban nyilvánul meg, hogy egyedi struktúrájának és rendkívül magas HA koncentrációjának köszönhetően az injekció beadása után azonnal elkezd elterjedni, így pár szúrási ponttal az egész arcot kezelhetjük, kanül bevezetése nélkül. 

A PROFHILO előnyei:

profhilo

Biztonságos készítmény

Profhilo az egyik legmagasabb biztonsági besorolással rendelkezik. A klinikai tesztelés során a Profhilo egyáltalán nem mutatott negatív mellékhatásokat. A 100% tisztaságú hialuronsav-vegyület teljesen biokompatibilis, tehát semmilyen módon nem károsítja a bőr szövetét. 

BAP – Bio-esztétikai pontok

A Profhilo injekciókat az arcon úgynevezett bio-esztétikai pontokba (BAP) injektáljuk. Ezek a pontok olyan anatómiai struktúrával rendelkeznek, hogy az ide beadott hyaluronsavas töltőanyag a bőr alatt diffundálva az arc szinte teljes felületén szétterjed. Ennek eredményeként kevesebb fecskendővel, szúrással és ezáltal kevesebb kellemetlenséggel lehet maximális eredményt elérni.
A páciensek visszajelzése alapján a BAP módszer fokozatosan egy hónapon belül jelentősen javítja a bőr minőségét, teljes hatása pedig két hónap után alakul ki, mikorra a stabilizált Profhilo hialuronsav végül teljesen lebomlik és biztonságosan felszívódik a bőr különböző rétegeibe.
A Profhilo kezelési protokoll alapján általában évente kétszer javasolt a kezelést elvégezni a korábban leírt és bevált BAP technika alkalmazásával.  

Profhilo-kezeles
profhilo eredmény

A KEZELÉS MENETE:

A bőr alapos tisztítását követően a bőrfelszín érzéstelenítése lokális érzéstelenítő krémmel történik. 

A BAP módszer alkalmazásával oldalanként öt-öt ponton történik az anyag injektálása egy vékony tű segítségével egyenletesen eloszlatva. Az anyag magátol terül, nem szükséges messzírozni.

A kezelést követően látványos eredményre számíthatunk, amely fokozatosan az azt követő 1-2 hónapon belül teljesedik ki.  

 

A kezelés előkészületekkel együtt körülbelül 30-45 percet vesz igénybe, fájdalomcsillapító krémek használatával pedig nem jár különösebb kellemetlenséggel. Akár ebédidőben is elvégezhető. Az injekció beadásának helyén fellépő bőrpír és irritáció ritkábban fordul elő, mint más injekciós kezeléseknél.

A kezelést követő napokban jelentkezhet a kezelt területen enyhe duzzanat, a szúrási pontokon helyenként kis bevérzés, véraláfutás, ideiglenes aszimmetria, illetve minimális fájdalommal kell számolni. A kezelést követő napokban kerülni kell:
– a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás),
– az izzadással járó tevékenységeket, pl: sportolást,
– emellett a hajolgatást és nehéz tárgyak emelését,
– illetve mellőzni kell a különböző kozmetikumok és smink használatát, kozmetikai kezeléseket.

Bezárás
hu_HU