BEMUTATKOZÁS

Dr. Káli Gábor

orvos-esztétikai specialista

2010-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi karán. Az egyetem után biotechnológiai kutatási területen helyezkedtem el, főként reumatológiai gyógyszerek fejlesztésének szakterületén. 2014-től Belgiumban majd pedig Svájcban az őssejtek kutatásával foglalkoztam, 2016-tól pedig a prediktív medicina területével kezdtem szélesíteni szakmai területeimet. Tudományos tevékenységeim érintették a genetikai, nőgyógyászati és onkológiai szakterületeket is. Munkám során rendszeresen lehetőségem nyílt nívós nemzetközi képzéseken részt venni, ahol találkozhattam a medicina innovatív és dinamikusan fejlődő területeivel. Felismertem, hogy mennyi lehetőséget és újdonságot rejt magában az orvos-esztétikai szakma. Lenyűgöztek azok az eredmények, melyek ma már műtéti beavatkozások nélkül  elérhetőek általa, így szakmai képzésemet ezen irányban folytattam tovább.

Rendkívül fontosnak tartom a hitelességet és a megfelelő szakmai tudást és hozzáállást, ezért is döntöttem a világszinten ismert és elismert Amerikai Orvos-esztétikai Akadémia (AAAM – American Academy of Aesthetic Medicine) három szintű képzésének elvégzése mellett. Az Akadémia az esztétikai orvostudomány oktatásának globális vezetője, képzésén a szakma legkiválóbb nemzetközi képviselőitől volt alkalmam tanulni.

Célom, minden pácienssel a közös együttműködés kialakítása: Valósítsuk meg az Ön elképzeléseit, ebben pedig engedje meg, hogy a legprofesszionálisabb módon legyek segítségére.

Magánrendelésem keretén belül átfogó orvos-esztétikai szolgáltatások érhetőek el, mint például a hyaluronsavas feltöltések, b.tox injekciós ránctalanítás, felszívódó szálas arclift, zsírbontó beavatkozások és a bőrminőséget javító különböző gépi és mezoterápiás kezelések.

Bezárás
hu_HU