LIPOHIFU ZSÍRBONTÁS

A LipoHIFU kezelés, azaz ultrahangos zsírbontás azok számára lehet ideális választás, akik rendszeres mozgás és egészséges táplálkozás mellett sem tudnak megszabadulni egyes makacs zsírpárnáktól, elsősorban a has környékére lokalizálódó pár centiméteres zsírrétegtől.  Ultrahangos zsírbontással sebészeti beavatkozás nélkül érhetjük el a régóta vágyott alakot.  Klinikailag igazolt technológia, mely hatékonyan tünteti el a has és a csipő tájéki visszamaradt zsírréteget nők és férfiak esetén egyaránt. 

 

Hogyan működik?

A LipoHIFU technológiáját kifejezetten úgy fejlesztették, hogy szelektíven, kizárólag a zsírsejtekre hatva elpusztítsa a problémát okozó, felhalmozódott zsírsejteket a kezelt területen, akár hasonló hatást elérve, mint egy sebészi zsírleszívás során. Egy órás kezelés keretében képes elpusztítani a bőr alatti zsírsejteket a has és csípő területén. Az így elhalt zsírsejtek és a bennük felhalmozódott zsír pedig ezt követően természetes módon, a test természetes kiválasztó folyamatai által távoznak a szervezetből a kezelést követő 8-12 hét folyamán.

A kezelés során a Lipohifu kezelőfej a kibocsátott ultrahang hullámok segítségével a bőr alatt meghatározott mélységekben, fókuszáltan magas hőt teremt. Ez által kettős szöveti hatást érünk el: egyrészről elpusztítjuk a nemkívánatos zsírsejteket, másrászről a kezelés a bőr alatti kollagén összehúzódását váltja ki, egyúttal feszesítve ezzel a bőrt is. Mindezt a bőrfelszín károsítása nélkül végezhetjük el.

A klinikai tesztek azt mutatták, hogy egyszeri Lipohifu kezelés eredményeképpen a derékkörfogat átlagosan 2,6 cm-rel lett kisebb.

LIPOHIFU ELŐTT UTÁN

A KEZELÉS MENETE:

A kezelés a Lipohifu készülékkel történik. A terület megtisztítása után ultrahang gél felhelyezését követően a kezelőfejet előre felosztott régiónként helyezzük rá a bőrre, így biztosítva, hogy a kezeléssel az egész területet lefedjük. A kezelés járhat kellemetlen, enyhe égető érzéssel, ez egyénenként eltérhet. 

A Lipohifu kezelés átlagosan egy órát vesz igénybe, természetesen ez füeltérhet a terület nagyságától függően. 

A legtöbb páciens esetében a maximális hatás általában 8-12 hét alatt jön létre. Ez az idő kell a szervezetnek a lebontott zsírsejtek és zsír természetes úton történő eltávolításához.  

A kezelést követően nincsenek speciális előírások, amiket be kellene tartani. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet a helyes táplálkozás és rendszeres testmozgás előnyeire, amelyeket ez a kezelés nem helyettesíthet.

 

Bezárás
hu_HU