RÁDIÓFREKVENCIÁS IPL (VILLANÓFÉNYES) BŐRFIATALÍTÁS

Az IPL villanófényes bőrfiatalítás lényege, hogy a nagyenergiájú, pulzáló fény (Intense Pulse Light) a felsőbb hámrétegeken áthatolva elnyelődik bőr mélyebb rétegeiben, ahol a  kollagénrostok mennyiségének növekedését idézi elő, emellett segít a különféle bőrhibák, pigmentfoltok, sérült hajszálerek halványításában, eltűntetésében. Így a kezelés azoknak ajánlott, akik egységesebb bőrképre, bőrhibáik eltűntetésére és rugalmasabb, feszesebb bőrre vágynak. 

A Rádiófrekvenciás IPL bőrmegújítás eredményesen alkalmazható:

IPL kezelés

IPL és RF technológia működése

Az évek során, kor előrehaladtával a környezeti hatások és genetikai tényezők eredményeképp a hámban, irhában olyan elváltozások (pigmentfolt, tágult ér) jönnek létre, amelyek megtörhetik az egységes bőrfelszínt, bőrképet.  A villanófényes kezelés során a kibocsátott fény ezekben a sötétebb, pigmentált szövetekben nyelődik el, melyekre termikusan hat, ennek a hatásnak eredményeképp az érintett szövetek elpárolognak, eltűnnek. Az egészséges szövetek pedig érintetlenül maradnak. A pigmentált szövetek termikus károsodása egyben regenerációs folyamatot  indít el, melynek hatására fokozódik a rugalmas rostok (kollagén elasztin) termelődése. Így a létrejövő hatás kettős: nemcsak a zavaró bőrproblémáktól szabadulhatunk meg, de egy bőrt feszesítő, megújító folyamat is elindul. Ennek eredményét pedig hosszútávon élvezhetjük.  A villanófényes technológiát rádiófrekvenciával kombinálva pedig méghatásosabb és egyben biztonságosabb kezelési mód érhető el.

A KEZELÉS MENETE:

A villanófényes bőrfiatalítás során az optimális és tartós eredmények eléréséhez több, kúraszerűen végzett kezelésre van szükség. Az adott bőr kondíciójától és bőrhibáktól függően az optimális eredményhez négy-hat alkalom villanófényes bőrfiatalítás kezelés szükséges, négy hetes időközöket kihagyva.

A beavatkozás  45-60 percet vesz igénybe a kezelt terület(ek)től függően.

A kezelést követő napokban használjunk magas faktorszámú fényvédő krémet és törekedjünk rá, hogy arcbőrünket direkt napfény sugárzásának minél kevesebb ideig tegyük ki. Kerüljük a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), az, intenzív, izzadással járó tevékenységeket, pl: sportolást, emellett a hajolgatást és nehéz tárgyak emelését, illetve a kezelt területen legalább 12 órán át ne használjon kozmetikumokat. Fontos a megfelelő folyadékbevitel.

Bezárás
hu_HU