NCTF Mezoterápia

A fiatalos és ápolt megjelenés megőrzéséhez rendkívül fontos, hogy a bőrünk minőségéről is gondoskodjunk.  A bőrminőség általános javításának – természetesen a megfelelő bőrápolási rutin mellett – rendkívül hatásos módja a bizonyos időközönként végzett mezoterápiás kezelés, mely segít bőrünk rugalmasságának és víztartalmának visszaállításában, serkentve ezáltal bőrünk saját kollagén termelését, így anti-aging és megelőzés szempontból is jelentős hatással bír.

A kezelés során megfelő mélységbe, apró tűszúrásokkal revitalizáló, stimuláló hatóanyagokat juttatunk be.  A mezoterápiás kezelések jelentősége két hatásban érvényesül: 

1.  A tűszúrások által beindított regenerációs folyamat, melynek keretén belül új kollagén termelődik (kollagén indukciós hatás)
2.  Mélyszöveti hatóanyag bejuttatás, melynek során a hatóanyagot olyan mélyre juttathatjuk, ahova krémek vagy egyéb eszközök segítségével nem hatolna. Így valóban támogathatjuk azokat a folyamatokat, amelyek a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelősek. 

skin booster
filorga nctf 135ha

Az egyik leghatásosabb és legkomplexebb bőrminőség javító formula a francia Filorga cég által kidolgozott NCTF®️135HA bőrminőség javító skin booster komlex, mely segítségével olyan anyagokat juttathatunk a kötőszövetbe, melyek aktiválják a fibroblasztokat, így támogatják a kollagén és elasztin rostok termelődését, javítják a bőr általános kondícióját, teltségét.

FILORGA NCTF 135HA összetételének kialakítását számos kutatás előzte meg. A különböző bőralkotó, a bőrt tápláló és a kollagén szintézist elősegítő összetevők a bőr mélyebb rétegeibe juttatva tartósan képesek kifejteni hatásukat. Az ampullában a hyaluronsav mellett megtalálható:

  • vitaminok, antioxidánsok
  • esszenciális aminosavak, nukleinsavak
  • ásványi anyagok
  • coenzimek

A kezelés eredményesen alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs területein.

A KEZELÉS MENETE:

Az kezelni kívánt bőrfelületet fertőtlenítés után külsőleg, lidokainos krémmel érzéstelenítjük.

Az NCTF®️ 135HA dermiszbe történő befecskendezése apró tűszúrásokkal történik. Kezelés után a kezelt bőrfelületet megtisztítjuk és fényvédő krémmel kenjük be.

A kezelés nem jár kifejezett kellemetlenséggel, fájdalommal. A bőr átmeneti kipirosodásával számolhatunk.

A beavatkozás körülbelül 30-45 percet vesz igénybe,  A fájdalom csökkentésére érzéstelenítő krémet alkalmazunk.

Már egy kezelés hatására is javul a bőr hidratációja, megjelenése, azonban kúraszerűen végezve egy-egy kezelés hatásfoka és eredményének tartóssága fokozható, az első kezelést követően átlagosan további három kezelés javasolt két hetes időközökkel.  Aktuális bőrállapottól függően a javasolt ismétlésszám eltérhet. A kezelést követően a szúrások helyén apró bevérzések keletkezhetnek, majd pár nap alatt felszívódik, fényvédő használata javasolt.

Bezárás
hu_HU